MR is een creatief bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en de fabricatie van zitmeubelen. In 1947 zijn we gestart als herstoffeerder om stilaan uit te groeien tot een specialist in maatwerk van hedendaagse zitmeubelen.
We richten ons voornamelijk tot interieurarchitecten, decorateurs, hotels …. De klant kan aan zijn creatie zijn eigen naam toekennen onder een “private label”.
Een verjongd team, volledig opgeleid door specialisten die op jarenlange ervaring kunnen bogen staat voor U klaar.

Persoonlijke benadering

Tijd nemen voor de klant, luisteren naar zijn wensen en eisen, dit is bij ons vanzelfsprekend. Wij geven U stijlvol advies bij het uitkiezen van uw zetel. U kunt bij ons in alle rust onze collectie komen bekijken ver van alle drukte. Maak gerust een afspraak, zo kan U komen proef zitten, keuren en voelen zodat U een juiste beslissing kunt nemen.

Van Design naar Exclusief

Of het nu gaat om een klassieke bank, design eetkamerstoel, chaise longue, ….. op verzoek wordt uw zitmeubel voor U exclusief op maat gemaakt. Via een sterk lijnen- en kleurenspel, zonder de onderlinge verhoudingen uit het oog te verliezen, geven we rust, kracht en karakter aan onze zitmeubelen met als doel een uitgebalanceerd zitmeubel voor U te creëren.

Met onze ruime keuze aan stoffen en leder kunt U aan de slag om uw meubel een uitstraling te geven die iedereen zal verbazen. Met kwaliteit, comfort en de subtiele details bekomen we een harmonieus geheel.

Alle zitmeubelen opgenomen in deze website kan U bestellen en/of laten aanpassen.
Maak een afspraak (09/228.25.47) om in alle rust kennis te maken met onze modellen. Wij nemen TIJD voor U.

MR staat voor KLASSE !