Creativiteit in ontwerp

Elke dag opnieuw verlegt MR zijn grenzen om innovatieve zitmeubelen te ontwerpen.
Beschrijf ons uw project, we geven er gestalte aan, landelijk klassiek, sterk gestileerd of krachtig innoverend …. We zoeken samen tot we een uniek concept bekomen. Heeft U graag iets dieper, hoger, breder, smaller ? We passen het voor U aan. Maatwerk daar zijn we immers sterk in.
Onze eigen ontwerpen zijn verrassend, met aandacht voor het detail en steeds intelligent qua constructie.


Operationele excellentie

We produceren elk zitmeubel met uiterste zorg. Na een uitgebreid productieproces wordt elk zitmeubel uitvoerig getest op kwaliteit voordat het in de collectie wordt opgenomen of geleverd.


Diversiteit in stoffen en leder

MR gebruikt bij het vervaardigen van zijn zitmeubelen alleen de allerbeste materialen : luxe ledersoorten en een uitgebreid kleurenpallet meubelstoffen; de beste houtsoorten, nosag-vering, pluimvulling en mousses. Hierdoor kunnen wij U verzekeren dat elk MR zitmeubel van topkwaliteit is en op eigen Belgische bodem vervaardigd is.

Betrouwbaarheid


Het volledige productieproces van creatief ontwerp tot zitmeubel wordt intensief opgevolgd en permanent geëvalueerd. MR zorgt voor innovatie, een constante kwaliteit in productie en een scherpe levertermijn, gekoppeld aan een correcte prijs.
Onze leveranciers, directie en medewerkers werken elke dag samen om de stappen in het productieproces perfect op elkaar af te stellen.